Artikel anyar

Highlights sawetara lilin sudhut, lan kesenjangan antarane wong-wong mau kanggo ngaktifake Sastranegara dagang. indikator ndeteksi lan tandha WRB ing (Bars Range Wide) or candlesticks...

Migunakake Range kanggo ngatasi watesan saka pratondho volume, lan kerjane ing dawa sembarang. I have enabled it with many options so that it...

A nyata-wektu akèh kalkulator sing menehi informasi ing ukuran akèh adhedhasar marang tingkat resiko sing nampa. Piye cara kerjane? Once applied on...

Kanggo sing sing kaya gagasan dagang Bill Williams ', Indikator iki nempatno kabeh ing layar kanggo sampeyan. pratondho AO, AC, lan Macd. indikator: The given Information...

Indikator yen ngrugekake TCTerms poros saiki ing wektu nyata, tinimbang nggunakake data sajarah, with a choice of pivots and adjustability for all...

Menehi tingkat Fibonacci otomatis kanggo dina sadurungé lan minggu sadurungé. The core is to calculate the start and end times of yesterday or last week....

Indikator apik kanggo sing nggunakake patters jodhog, highlights lilin tatanan Doji ing sembarang timescale ing wektu nyata. Doji detector lilin histogram karo tandha &...

Trend Indikator kekuatan kanggo kabeh wektu pigura. Percepatan / ndadeake munggah nganthi Indikator (AC) percepatan ngukur lan sing ndadeake munggah nganthi saka pasukan nyopir saiki. This indicator will change direction before...

Nempatno pribadi anyar ing pucuk driji kanggo ngaktifake gampang, dagang liyane akurat. Katrangan: Button to change the timeframe, or to put it in auto mode. Button + lan - to...

Migunakake uga ngerti Indikator nanging panggonan ing jendhela sperate kanggo kajelasan maksimum ing sembarang wektu pigura. This indicator displays the color of the...