4 mau

4 mau

13240
0
Share

Description:

4Sessions v2.3

nuduhake 4 sessions: Pacific, Asian, European, American.Setelan:

  • Winter=2 (UTC+2=EET)
  • Summer=3 (UTC+3=EET)

The difference between the mt server’s timezone and UTC. By default the mt server’s timezone is EET (UTC+2=EET (winter), UTC+3=EET (summer). You’ll have to change the settings depending on your broker’s time. E.g. if it’s CET you’ll have to set:

  • Winter=1 (UTC+1=CET)
  • Summer=2 (UTC+2=CET)

The indicator automatically adjusts itself for DST.


AsiaDesc =Asia”; Session name
AsiaColor = Aqua; Session color
AsiaOpen = “00:00”; Session open time(UTC timezone)
AsiaClose = “09:00”; Session close time(UTC timezone)

MT4 pratondho – Download Instructions

4 Sessions is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

4 Sessions provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal 4 Sessions.mq4?

  • download 4 Sessions.mq4
  • Copy 4 Sessions.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik tengen ing 4 Sessions.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • indikator 4 Sessions.mq4 is available on your Chart

Carane mbusak 4 Sessions.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Share
artikel sadurungeMac D
artikel Nextkanggo B

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply