klempakan Distribution

klempakan Distribution

13791
0
Share

Iso digunakke antarane wektu pigura, Indikator iki adhedhasar rega lan volume, lan bisa digunakake kanggo konfirmasi kesahihan saka gerakane ing pasar.

Klempakan / Distribution Indikator Technical ditemtokake dening owah-owahan ing rega lan volume. The volume acts as a weighting coefficient at the change of price — the higher the coefficient (volume) punika, sing luwih kontribusi saka owah-owahan rega (kanggo periode wektu) bakal ing Nilai saka indikator.

n kasunyatan, Indikator iki varian saka indikator liyane umume digunakake On Balance Volume. Lagi loro digunakake kanggo konfirmasi owahan rega kanthi ukuran volume pamilike sales.

Nalika Indikator Klempakan / Distribusi mundak akeh, iku tegese klempakan (tuku) saka keamanan tartamtu, minangka nuduhake akeh banget saka volume sales gegandhengan karo gaya munggah saka prices. Nalika indikator irungnya, iku tegese distribusi (sade) keamanan ing, minangka paling dodolan njupuk Panggonan sak gerakan rega mudhun.

Divergences antarane Klempakan / Indikator Distribusi lan rega saka keamanan nunjukaké pangowahan mbesuk prices. Minangka aturan, ing cilik saka divergences kuwi, cenderung rega gerakane ing arah kang gerakane Indikator. Mangkono, yen indikator akeh, lan rega saka keamanan wis nempel, turnaround saka rega kudu samesthine.

pitungan

A nuduhake tartamtu saka saben volume ditambahake menyang utawa netes saka nilai nambah saiki indikator. Ing cedhak rega nutup kanggo rega maksimal dina iku, sing luwih dhuwur nuduhake ditambahaké bakal. Ing cedhak rega nutup kanggo rega minimal dina iku, sing luwih nuduhake netes bakal. Yen rega nutup persis ing antarane maksimum lan minimum dina, Nilai Indikator tetep panggah.

A / D(i) =((CLOSE(i) – LOW(i)) – (HIGH(i) – CLOSE(i)) * VOLUME(i) / (HIGH(i) – LOW(i)) + A / D(i-1)

Where:
A / D(i) - wigati ing Indikator saka Klempakan / Distribusi kanggo garis saiki;
CLOSE(i) - rega saka nutup garis;
LOW(i) - rega minimal garis;
HIGH(i) - rega maksimum garis;
VOLUME(i) - volume;
A / D(i-1) - wigati ing Indikator saka Klempakan / Distribusi kanggo garis sadurungé.

MT4 pratondho – Download Instructions

Klempakan Distribution punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Klempakan Distribution nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Klempakan Distribution.mq4?

  • Download Klempakan Distribution.mq4
  • Nyalin Klempakan Distribution.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Klempakan Distribution.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Klempakan Distribution.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Klempakan Distribution.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

klempakan Distribution

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply