Adaptive Moving AverageAMA – Indikator

Adaptive Moving AverageAMA – Indikator

5642
0
Share

Theory :In “Adaptive Moving Averages” in this issue, author Vitali Apirine introduces an adaptive moving average (AMA) technique based on Perry Kaufman’s KAMA (Kaufman adaptive moving average). His update to the original KAMA allows the new method to account for the location of the close relative to the high–low range. The author describes a trading system that combines the AMA and KAMA, suggesting that the combination may reduce the number of whipsaws relative to using either moving average by itself.

Usage :

You can use color changes as signals. The color changes are not repainting

MT4 pratondho – Download Instructions

Adaptive Moving AverageAMA – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Adaptive Moving AverageAMA – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Adaptive Moving AverageAMA – indicator.mq4?

  • Download Adaptive Moving AverageAMA – indicator.mq4
  • Copy Adaptive Moving AverageAMA – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Adaptive Moving AverageAMA – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Adaptive Moving AverageAMA – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove Adaptive Moving AverageAMA – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply