BarNumbers – Indikator

BarNumbers – Indikator

4968
0
Share

Displays the number of each barboth, relative to the most current bar and in absolute terms from the beginning of the chart.

The text above the candle describes the candles position relative to the current candle, while the text below the candle stands for its position measured from the beginning of the chart.

fitur

  • Fast performance. It only creates objects where the user can see them and deletes it right away where he can’t. This makes this indicator lightning fast.
  • Script is very light and easy to modify. Feel free to change it according to your needs.

Example from the right edge of the chart:

Example from the hard right edge of the chart

This time from the beginning of the chart. Naturally, the absolute numbering starts with 0 here:

MT4 pratondho – Download Instructions

BarNumbers – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

BarNumbers – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install BarNumbers – indicator.mq4?

  • Download BarNumbers – indicator.mq4
  • Copy BarNumbers – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on BarNumbers – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator BarNumbers – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove BarNumbers – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply