Channel20 – Indikator

Channel20 – Indikator

3482
0
Share

  • Channel20 is very simple, but very useful, this idea is well known and I just write it.This indicator calculates the highest and the lowest rate of the last N candles (N is an input who is initially 20) this is very useful for detecting new tendencies if the rate break the Channel20 .

  the source code is divided in 2 parts

  1. the channel20 source code (Indikator)
  2. the library wich includes the fuction used by the indicator

MT4 pratondho – Download Instructions

Channel20 – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Channel20 – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Channel20 – indicator.mq4?

  • Download Channel20 – indicator.mq4
  • Copy Channel20 – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Channel20 – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Channel20 – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove Channel20 – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply