Index Channel Komoditi, CCI

Index Channel Komoditi, CCI

9304
0
Share

Indikator migunani sing bisa nggawe pemicu perdagangan menarik dhewe utawa bagéan saka pendekatan dagang technical jembare.

Index Channel Komoditi (CCI) Indikator ngukur soko saka rega komoditas saka rega statistik saben sawijining.

angka dhuwur saka indeks nggawa metu sing regane kang saèstu dhuwur dibandhingaké karo siji saben, lan nilai kurang nuduhake yen rega banget kurang.

Ing éwadéné jeneng sawijining, Indeks Channel Komoditi bisa Applied kanggo maksud apa instrument financial, lan ora mung kanggo komoditas.

Ana rong Techniques dhasar saka nggunakake Index Channel Komoditi:

  1. Nemokake divergences
    bedhane katon nalika rega tekan maksimum anyar, lan Index Channel Komoditi ora bisa tuwuh ing ndhuwur maximums sadurungé. bedhane klasik iki biasane ngiring dening koreksi rega.
  2. As an indicator of overbuying/overselling
    Index Channel komoditas biasane beda-beda gumantung ing sawetara ± 100. nilai ndhuwur +100 informasi bab overbuying negara (lan bab kemungkinan bosok mbeneraké), lan angka ing ngisor iki 100 informasi bab negara overselling (lan bab kemungkinan mbeneraké Tambah).

pitungan:

  1. Kanggo nemokake Price Khas. Sampeyan perlu kanggo nambah dhuwur, ing LOW, lan prices CLOSE saben bar lan banjur dibagi asil dening 3.

    TP = (HIGH + LOW + CLOSE)/3

  2. Kanggo ngetung n-wektu Japanese Moving Rata-rata saka prices khas.

    SMA(TP, N) = SUM[TP, N]/N

  3. Kanggo nyuda ditampa SMA(TP, N) saka Prices Khas.

    D = TP - SMA(TP, N)

  4. Kanggo ngetung n-wektu Japanese Moving Rata-rata angka D Absolute.

    SMA(D, N) = SUM[D, N]/N

  5. Multiply ditampa SMA(D, N) dening 0,015.

    M = SMA(D, N) * 0,015

  6. Kanggo dibagi M dening D

    CCI = M / D

ngendi:

  • SMA - Japanese Ngalih Rata-rata;
  • N - nomer suwé, digunakake kanggo pitungan.

MT4 pratondho – Download Instructions

Index Channel Komoditi, CCI punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Index Channel Komoditi, CCI nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Index Channel Komoditi, CCI.mq4?

  • Download Index Channel Komoditi, CCI.mq4
  • Index Copy Komoditi Channel, CCI.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Indeks Channel Komoditi, CCI.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Index Indikator Komoditi Channel, CCI.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Index Channel Komoditi, CCI.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Index Channel Komoditi, CCI

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply