Indikator indeks itungan – Indikator kanggo MetaTrader 4

Indikator indeks itungan – Indikator kanggo MetaTrader 4

5198
0
Share

Plots indices of all major currencies, showing at a single glance strength and direction of each of the majors to identify trading opportunities.

ing Indexes_v7L indicator calculates the indices of 8 major currencies. All 8 indices will be displayed in one window. It is possible to enable the automatic detection of the currency pair when attaching to a chart, and the output of the corresponding indices. Calculation of CCI, RSI, momentum, Macd lan stokastik based on the currency indices, and also application of Moving Averages. The indicator displays the increase/decrease in the price of the currency as a percentage of some initial value set as 100% relative to the currency basket. The undeniable advantage of the indicator is the ability to see the entire market at once without switching charts.

All versions of the indicators require only 7 currency pairs: AUDUSD, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF, USDJPY.

MT4 pratondho – Download Instructions

Indikator indeks itungan – Indikator kanggo MetaTrader 4 iku Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Indikator indeks itungan – Indikator kanggo MetaTrader 4 nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install The currency indices indicator – Indikator kanggo MetaTrader 4.mq4?

  • Download The currency indices indicator – Indikator kanggo MetaTrader 4.mq4
  • Copy The currency indices indicator – Indikator kanggo MetaTrader 4.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on The currency indices indicator – Indikator kanggo MetaTrader 4.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator The currency indices indicator – Indikator kanggo MetaTrader 4.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove The currency indices indicator – Indikator kanggo MetaTrader 4.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Indikator indeks itungan – Indikator kanggo MetaTrader 4

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply