Dsl – Macd – Indikator

Dsl – Macd – Indikator

5440
0
Share

MACD is usually calculated with an addition of one signal line.

That is a long used trading system and has it’s merits. But that way is somewhat lacking when it comes to ranging markets (it can not detect false signals in ranging market).
This version is using dsl (discontinued signal lines) and instead of using one signal line uses two. That way it sort of introduces levels as well as signal lines and, judging from tests, it seems to be better in avoiding false signals and it can be used in (short term) reversals detection. As usual, testing is advised before usage.

MT4 pratondho – Download Instructions

Dsl – Macd – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Dsl – Macd – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Dsl – Macd – indicator.mq4?

  • Download Dsl – Macd – indicator.mq4
  • Copy Dsl – Macd – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Dsl – Macd – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Dsl – Macd – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove Dsl – Macd – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply