FX5_FiboSpiral

FX5_FiboSpiral

9252
0
Share

Migunakake daya saka urutan Fibonacci, ing kasus iki ing Fibonacci spiral, kanggo nunjukaké kesempatan dagang.

The Fibonacci spiral is one of the greatest tools produced by the amazing Fibonacci sequence and numbers. It is considered by many traders to be the ultimate tool for predicting human behavior in the financial markets. Ing tatanan saka Fibonacci spiral saged ing alam ing meriam, petals saka kembang, winih kepala, noto godhong lan Asal-Usul, lan malah ing glaxies.

Fibonacci spiral iku spiral khusus sing tuwuh saka tengah ing aspek Fibonacci 1.618, kang uga disebut rasio emas. Saben wektu spiral sing ndadekake siji lengkap ngluwihi iku poto dening aspek Fibonacci.

Indikator iki bakal plot Fibonacci spiral Golden grafik. Iku gampang banget lan fleksibel kanggo nggunakake, Nanging sampeyan kudu ngerti setelan dhisikan sadurunge sampeyan nggunakake.

– radius: iku jari-jari dhisikan kanggo teken spiral ing.
– goldenSpiralCycle: parameter nggantosi carane akeh siklus utawa dadi nduweni spiral ndhisiki tambah dening rasio emas. (gawan: 1)
– clockWiseSpiral: nalika bener indikator bakal plot spiral clockwise lan nalika iku palsu iku bakal plot a counter clockwise spiral.
-spiralColor1, spiralColor2: werna saka spiral sekuthon.

Sawise indikator initialize bakal tarik kothak lan spiral sing. Yen kothak ora bener scaled bisa ngowahi ukuran lan spiral bakal redrawn ing obah rega teka sabanjuré. Sampeyan kudu rescale kothak nganti sampeyan njaluk wangun sing dipengini kanggo spiral ing.

MT4 pratondho – Download Instructions

FX5_FiboSpiral punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

FX5_FiboSpiral nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal FX5_FiboSpiral.mq4?

  • download FX5_FiboSpiral.mq4
  • Copy FX5_FiboSpiral.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing FX5_FiboSpiral.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator FX5_FiboSpiral.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak FX5_FiboSpiral.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

FX5_FiboSpiral

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply