HP Extrapolator

HP Extrapolator

11596
0
Share

A Filter non-telat cocok kanggo kabeh timeframes, gedhe kanggo nuduhake lolos.

Fitur khusu saka Filter Hodrick-Prescott iku ora wektu tundha. Iku wis diwilang dening minimalake fungsi adil

F = Sum((lan[i] – x[i])^ 2, i = 0..n-1) + lambda * Sum((lan[i + 1]+lan[i-1]-2*lan[i])^ 2, i = 1..n-2)

ngendi x[] – prices, lan[] – angka Filter. Ngisor iki conto saka prilaku Filter (ndeleng HP.mq4 file ditempelake ing ngisor iki)

Yen panyaring Hodrick-Prescott sumerep mangsa, banjur apa angka mangsa iku suggest? Kanggo njawab pitakonan iki, kita kudu golek yang kurang-frekuensi digital karo parameter frekuensi padha siji Hodrick-Prescott Filter nanging karo nilai diwilang langsung kanthi migunakaké pangaji sing kepungkur saka “Filter kembar” dhewe, i.e.

lan[i] = Sum(a[k]*x[i-k],k = 0..nx-1) – Filter cemoro

utawa

lan[i] = Sum(a[k]*x[i-k],k = 0..nx-1) + Cacahe(b[k]*lan[i-k],k = 1..ny) – IIR Filter

Iku luwih apik kanggo milih “Filter kembar” gadhah wektu tundha Тdel frekuensi sawijining (pancet tundha grup). IIR saringan ora cocok. Kanggo saringan cemoro, kawontenan kanggo wektu tundha frekuensi sawijining yakuwi:

a[i] = +/- a[nx-1-i], i = 0..nx-1

Ing cemoro Filter gampang karo wektu tundha pancet iku Japanese Moving Rata-rata (SMA):

lan[i] = Sum(x[i-k],k = 0..nx-1)/nx

Ing kasus nx iku nomer Ganjil, Тdel = (nx-1)/2. Yen kita ngalih nilai-nilai SMA Filter kanggo sasi dening jumlah bar witjaksono kanggo Тdel, angka SMA pas karo sing gedhe-gedhe Filter Hodrick-Prescott. The math pas ora bisa ngrambah amarga beda wujud ing paramèter frekuensi saka loro saringan (ndeleng grafik ngisor):

Kanggo entuk match paling cedhak antarane nilai Filter, Aku menehi saran widths saluran sing dadi padha (Tuladhane, -6DB). saluran jembaré Hodrick-Prescott Filter kang -6dB wis diwilang minangka nderek:

wc = 2 * arcsin(0.5/lambda ^ 0,25).

Ambane saluran saka -6dB kanggo Filter SMA wis diwilang dening komputerisasi angka liwat rumus punika:

|H(w)| = ora(nx * wc / 2)/tanpa(wc / 2)/nx = 0.5

rata-rata ing ngisor bandingke angka loro saringan gadhah jembaré saluran padha: abang – Hodrick-Prescott Filter (FiltPer = 25), biru – SMA (periode = 15, shift = -7). Elinga yen ana data SMA suwene 7 bar awit iku perlu ngerti prices mangsa. oppositely, Filter Hodrick-Prescott (abang) nuduhake sawetara nilai. Yen pindah SMA mbaleni angka saka Filter Hodrick-Prescott ing pungkasan 7 bar sawise prices mangsa katon, banjur apa bisa nilai iki dadi?

kalkulus prediksi:

Indikator fitur loro cara prediksi:

Metod 1:

  1. Setel dawa SMA kanggo 3 lan ngalih menyang liwat dening 1 bar. Kanthi dawa kuwi, pindah SMA ora ana mung kanggo garis pungkasan (bar = 0), awit iku perlu Nilai saka Close rega mangsa sabanjuré[-1].
  2. Ngetung saluran jembaré SMA file kang. Witjaksono menyang siji Hodrick-Prescott Filter kang. Golek lambda.
  3. Ngetung Nilai Filter Hodrick-Prescott ing garis pungkasan HP[0] lan nganggep sing SMA[0] karo Close dingerteni[-1] menehi nilai padha.
  4. Golek Close[-1] = 3 * HP[0] – close[0] – close[1]
  5. Nambah dawa ing SMA kanggo 5. Baleni kabeh petungan lan golek Close[-2] = 5 * HP[0] – close[-1] – close[0] – close[1] – close[2]. Terus nganti jumlah kasebut prices FutBars mangsa wis diwilang.

cara 2:

  1. Setel dawa SMA witjaksono kanggo 2 * FutBars + 1 lan ngalih SMA kanggo sasi dening FutBars
  2. Ngetung saluran jembaré SMA file kang. Witjaksono menyang siji Hodrick-Prescott Filter kang. Golek lambda.
  3. Ngetung angka Filter Hodrick-Prescott ing FutBars pungkasan lan nganggep sing SMA dumadakan Kajaba nalika prices anyar katon.
  4. Golek Close[-1] = (2*FutBars + 1)*HP[FutBars-1] – Cacahe(close[i],i = 0..2 * FutBars-1), close[-2] = (2*FutBars + 1)*HP[FutBars-2] – Cacahe(close[i],ing = -1..2 * FutBars-2), etc.

The indicator features the following masukan:

cara – cara prediksi

lastbil – sawetara garis pungkasan kanggo mriksa ramalan ing prices ana (lastbil >= 0)

PastBars – jumlah bar sadurungé filter Hodrick-Prescott wis diwilang kanggo (liyane, sing luwih apik, utawa ing paling PastBars>2*FutBars)

FutBars – jumlah angka mangsa mbadek

Indikator highlights mbadek nilai abang. cara 1 digunakake ing tuladha ngisor iki:

Cara liya luwih akurat nanging asring wis mancep gedhe saka rega mbadek pisanan. cara prediksi diterangake bisa apik nggoleki Filter cemoro karo parameter frekuensi nyedhaki Filter Hodrick-Prescott. Tuladhane, sampeyan bisa nyoba Hanning, Blackman, Kaiser, lan saringan liyane karo wektu tundha pancet tinimbang SMA.

MT4 pratondho – Download Instructions

HP Extrapolator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

HP Extrapolator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal HP Extrapolator.mq4?

  • Download HP Extrapolator.mq4
  • Nyalin HP Extrapolator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing HP Extrapolator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator HP Extrapolator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak HP Extrapolator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

HP Extrapolator

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply