Fibonacci

Fibonacci

10843
0
Share

Indikator iki nggampangake kanggo nambah tingkat Fibonacci kanggo rata sembarang ing sembarang wektu pigura, kalebu kabeh pribadi kanggo analisis lengkap.

Amarga aku pracaya ing pribadi Fibonacci, Aku wis mutusaké kanggo nambah kabeh ing siji indikator prasaja lan resik. Dadi kene Indikator pisanan kang digambar meh kabeh pribadi Fibonacci kayata retracement, Arc, Fan, Expansion lan Zone Wektu adhedhasar bandhulan Indikator standar ZigZag.

Update: v1.01 (29/12/2015)

  • Added pitungan ana kang kanggo High, Low, poros Points.
  • Changed Ambane ZigZag value to “24” tinimbang “21” kanggo liyane akurasi drawing.
  • Apik rumus Arc scale.
  • Apik kinerja Indikator ing.

fitur:

  • Ngontrol angka ZigZag: Ambane, soko, Backstep.
  • Sampeyan bisa ngganti werna, jembaré lan gaya ing kabeh pribadi.
  • Kemampuan kanggo tarik pribadi ing Time Frame tetep.
  • Show / Hide apa alat kaya.
  • Show / Hide tingkat ekstra: 14.6, 23.6, 76.4, 88.6, 127.2.
  • show Daily, Weekly, Saben wulan High / Low karo poros Standard.
  • Gambar protelon ing pungkasan 6 TCTerms ZigZag.
  • wektu gambar Candle kiwa.

MT4 pratondho – Download Instructions

iFibonacci punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

iFibonacci nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal iFibonacci.mq4?

  • download iFibonacci.mq4
  • Nyalin iFibonacci.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing iFibonacci.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator iFibonacci.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak iFibonacci.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Fibonacci

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply