nang Bar – Indikator

nang Bar – Indikator

2027
0
Share

Indikator nemtokaken nang bar lan tandha sawijining High / Low. Punika sekuthon adhedhasar lilin Ana (ora redraw). The dikenali nang bar bisa ditampilake ing wektu cilik. Sampeyan bisa nyetel periode sing luwih (kanggo nggoleki nang bar) lan njelasno ing sing luwih cilik.

paramèter indikator

  • Periode kanggo golek Nang Bar - wektu kanggo nggoleki nang bar. Yen wektu tartamtu disetel, search bakal dileksanakake ing wektu sing.
nang Bar
Inner Bar

MT4 pratondho – Download Instructions

nang Bar – indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

nang Bar – indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Nang Bar – indicator.mq4?

  • Download Nang Bar – indicator.mq4
  • Copy Nang Bar – indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik tengen Nang Bar – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Nang Bar – indicator.mq4 is available on your Chart

Carane mbusak Nang Bar – indicator.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply