JJN-BigTrend

JJN-BigTrend

19161
0
Share

Nempatno gaya saiki kanggo macem-macem pasangan itungan dhateng rata sembarang. Kanggo sing sing katon kanggo Penganekaragaman ing kaping saka pasangan ing strategi dagang, iki tegese mburi kanggo pancet rata ngganteni.

multicurrency prasaja Indikator gaya. Sampeyan bisa ngowahi iku miturut rasa (timeframes, pasangan).

Yen sampeyan pengin ngowahi iku, nggoleti ing kode:

//+——————————————————————————————————————+

// Sampeyan bisa ngganti iki paramèter kaliyan selera:

//+——————————————————————————————————————+

int tfnumber = 5; // Nomer timeframes

int tframe[] = {5,15,30,60,240}; // Timeframes ing menit

pindho IndVal[][5]; // Dadi Uploaded-indeks liya padha karo tfnumber

int NumberOfPairs = 8; // Jumlah pasangan

Pasangan senar[] = {“EURUSD”,”GBPUSD”,”AUDUSD”,”NZDUSD”,”USDJPY”,”GBPJPY”,”EURJPY”,”USDCHF”}; // pasangan dijaluk

//+——————————————————————————————————————+

//+———————————————————————————-

MT4 pratondho – Download Instructions

JJN-BigTrend punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

JJN-BigTrend nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal JJN-BigTrend.mq4?

  • Download JJN-BigTrend.mq4
  • Copy JJN-BigTrend.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing JJN-BigTrend.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator JJN-BigTrend.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak JJN-BigTrend.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

JJN-BigTrend
Share
artikel sadurungeTrend Traditional
artikel NextGambar Kagi

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply