Gambar Kagi

Gambar Kagi

27972
0
Share

A gaya rata tradhisional Jepang sing menehi Indikator visual langit arah pasar lan kekuatan gaya tengen kabeh wektu pigura.

The Kagi Gambar mestine kanggo katon ing 70s abad kaping 20, ing tataran kapisan pembangunan pasar Simpenan Japanese. The Kagi Gambar makili seri garis vertikal interconnected. Ing kekandelan lan tambahan arah garis iki ditemtokake dening dinamika rega. The Kagi Gambar ora nimbang wektu.

Yen rega nerusake ing arah padha, baris vertikal ing rata-rata dadi maneh. Yen rega dadi dening nilai wis ditetepake (koefisien mbalikke), baris vertikal anyar ing kolom anyar bakal digambar ing rata-rata ing. Ing kekandelan saka garis Kagi diganti nalika prices ngluwihi maksimum / angka sing sadurungé minimal.

The Kagi Gambar misuwur ing Amerika Serikat amargi buku Steve Nison kang jenenge “Beyond padamaran”.

The Kagi Gambar ilustrasi carane pasukan dikarepake-lan-sumber tumindak. A urutan saka garis nglukis ngandika kanggo sing dikarepake ing ndhuwur iku sumber (pasar mundak akeh).
A urutan saka garis tipis tegese sumber ndhuwur dikarepake (irungnya pasar). Interchange saka garis nglukis lan lancip ngandika kanggo sing pasar wis imbang (sumber padha tanpa).

Sinyal perdagangan dhasar ing rata-rata Kagi punika kekandelan line: Yen baris lancip dadi nglukis, sampeyan kudu tuku, yen kosok balene, sampeyan kudu ngedol.
A urutan saka nambah maximums lan minimums ngandika kanggo daya saka gerakan munggah, mudun maximums lan minimums ngomong pasar banget.

paramèter

Porog – reversing koefisien ing percents

MT4 pratondho – Download Instructions

Kagi Gambar punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Kagi Gambar nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Kagi Charts.mq4?

  • Download Kagi Charts.mq4
  • Copy Kagi Charts.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Kagi Charts.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Kagi Charts.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Kagi Charts.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Gambar Kagi
Share
artikel sadurungeJJN-BigTrend
artikel NextQuarters Theory

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply