MA Lock

MA Lock

3097
1
Share

This indicator will help define MA (Moving Average) for one specified timeframe only.

When timeframe changes, this indicator automatically adjusts its setting to new timeframe if possible. The idea isI just want to see how MA(8) from H1 when I am currently on M15orI just want to see how MA(100) from M15 when I am currently on H4” .
 

MT4 pratondho – Download Instructions

MA Lock is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

MA Lock provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install MA Lock.mq4?

  • Download MA Lock.mq4
  • Copy MA Lock.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on MA Lock.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator MA Lock.mq4 is available on your Chart

How to remove MA Lock.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • free $30 Kanggo miwiti Dagang Enggal
  • No Deposit dibutuhake
  • Aken kanthi otomatis Kanggo akun
  • Ora Sarat Hidden

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:
MA Lock

Share
artikel sadurungeRealValue
artikel NextAlpha Trend Spotter PA Free

1 COMMENT

Ninggalake a Reply