semangat Histo – Indikator

semangat Histo – Indikator

430
0
Share

This indicator is based oncode from the original authorIurii Tokman. I translated it from Russian and made the following improvements:

  • Added trading alerts (Alerts in MetaTrader 4 terminal, Email notifications, Push notifications).
  • Inputs to enable/disable each alert type separately.
  • Instead of only Momentum, implemented a drop-down list of indicators you can choose from.
  • Minor optimizations and fixes.

masukan

  • MNAME – jeneng Indikator.
  • MPeriod – wektu Indikator.
  • MLevel – tingkat Indikator.
  • MAppliedPrice – rega Applied kanggo Momentum, CCI utawa RSI.
  • tandha – ngaktifake / mateni tandha.
  • email – ngaktifake / mateni kabar Email.
  • push – ngaktifake / mateni kabar Push.

Rekomendasi

  • Tugas liya liyane analisis dhasar lan technical, ora gumantung namung ing Indikator iki kanggo pancasan dagang.

MT4 pratondho – Download Instructions

semangat Histo – indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

semangat Histo – indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Momentum Histo – indicator.mq4?

  • Download Momentum Histo – indicator.mq4
  • Copy Momentum Histo – indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Momentum Histo – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Momentum Histo – indicator.mq4 is available on your Chart

Carane mbusak Momentum Histo – indicator.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply