semangat Histo – Indikator

semangat Histo – Indikator

2720
0
Share

This indicator is based oncode from the original authorIurii Tokman. I translated it from Russian and made the following improvements:

  • Added trading alerts (Alerts in MetaTrader 4 terminal, Email notifications, Push notifications).
  • Inputs to enable/disable each alert type separately.
  • Instead of only Momentum, implemented a drop-down list of indicators you can choose from.
  • Minor optimizations and fixes.

masukan

  • MNAME – jeneng Indikator.
  • MPeriod – wektu Indikator.
  • MLevel – tingkat Indikator.
  • MAppliedPrice – rega Applied kanggo Momentum, CCI utawa RSI.
  • tandha – ngaktifake / mateni tandha.
  • email – ngaktifake / mateni kabar Email.
  • push – ngaktifake / mateni kabar Push.

Rekomendasi

  • Tugas liya liyane analisis dhasar lan technical, ora gumantung namung ing Indikator iki kanggo pancasan dagang.

MT4 pratondho – Download Instructions

semangat Histo – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

semangat Histo – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Momentum Histo – indicator.mq4?

  • Download Momentum Histo – indicator.mq4
  • Copy Momentum Histo – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Momentum Histo – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Momentum Histo – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Momentum Histo – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply