Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance)

Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance)

12245
0
Share

Menehi support lan resistance garis adhedhasar teori Gann kang. Iso digunakke ing kabeh wektu pigura kanggo dagang efektif tengen wektu.

wiwit, miturut Gann, prices pindhah ing 1/8, iki 1/8 kang tumindak minangka nilai kang support rega lan
resistance owahan rega lan entitas kang ing wektu. Given iki 1/8 karakteristik saka regane ajeg,
Murrey nugasi situs kanggo saben MML kang ing a octave diwenehi. Iki sing kapacak
kéné.

8/8 th lan 0/8 Garis th kang (Resistance Ultimate)
Iki garis sing paling angel nembus ing dalan munggah, lan menehi dhukungan paling ing cara
mudhun. (Prices bisa tau wis terus garis iki).

7/8 th kang Line (banget, Kandhang lan Reverse)
baris iki banget. Yen prices mbukak munggah adoh banget banget cepet, lan yen padha lapak ing baris padha bakal malik
mudhun cepet. Yen prices ora lapak ing baris padha pindhah nganti ing 8/8 line th kang.

6/8 th lan 2/8 Garis th kang (poros, Reverse)
Iki loro garis sing liyane mung kanggo ing 4/8 line th ing kemampuan kanggo meksa prices kanggo malik. iki
bener apa prices sing obah munggah utawa mudhun.

5/8 th kang Line (Ndhuwur Trading Range)
Ing prices kabeh èntitas bakal nglampahi 40% wektu obah antarane 5/8 th lan 3/8 th kang
garis. Yen prices mindhah ndhuwur 5/8 baris lan th kang tetep ndhuwur iku kanggo 10 kanggo 12 dina, entitas wis ngandika
supaya sade ing premium apa siji kepengin kanggo mbayar lan prices bakal kathah tetep ndhuwur iki
baris ing “area premium”. yen, Nanging, prices tiba ngisor 5/8 line th kang banjur padha kathah
tiba luwih looking for support ing tingkat ngisor.

4/8 th kang Line (Dhukungan utama / Resistance)
baris iki menehi paling jumlah saka support lan resistance. baris iki wis paling
support nalika prices ana ndhuwur lan ing resistance paling nalika prices sing ngisor iku. rega
tingkat tingkat paling apik kanggo ngedol lan tuku marang.

3/8 th kang Line (Ngisor Trading Range)
Yen prices sing ngisor baris iki lan obah munggah, baris iki angel kanggo nembus. yen prices
nembus sadhuwuré baris iki lan tetep sadhuwuré baris iki kanggo 10 kanggo 12 dina banjur prices bakal tetep ndhuwur
baris iki lan nglampahi 40% wektu obah antarane baris iki lan 5/8 line th kang.

1/8 th Line (banget, Kandhang lan Reverse)
baris iki banget. Yen prices mbukak mudhun banget adoh banget cepet, lan yen padha lapak ing baris padha bakal malik
munggah cepet. Yen prices ora lapak ing baris padha bakal pindhah menyang ing 0/8 line th kang.

MT4 pratondho – Download Instructions

Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance) iku Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance) nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance).mq4?

  • Download Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance).mq4
  • Copy Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance).mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance).mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance).mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance).mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Murrey Math Lines (Dhukungan lan Resistance)

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply