NRTR

NRTR

12458
0
Share

Indikator sing dianggo ing kabeh wektu pigura, nuduhake dhuwur / kurang prices kanggo nuduhake lolos.

Inti saka NRTR punika tansah ing kadohan saka extremums rega ngrambah – ngisor rata-rata ing Rising tren lan ndhuwur rata-rata ing mudhun tren. Ing idea ngisor iki ngoyak kene: obahe goodman cilik marang gaya main kudu digatèkaké, lan gerakan marang karep utama ngluwihi sawetara tingkat (ukuran Filter K obah) signalize bab mbalikke saka cenderung.

Saluran rega dinamis digunakake kanggo pitungan saka NRTR. Mung prices gaya saiki ngandhut njupuk bagéyan ing petungan lan extremums kang mungguh ing cenderung sadurungé sing tilar. Indikator punika tansah ing kadohan padha (ing persentasi istilah, ing kasus iki) saka extremums sing prices wis ngrambah (ngisor pucuk maksimal kanggo munggah-gaya saiki, ndhuwur lembah minimal kanggo mudhun-gaya saiki).

Kanggo Rising tren:

NRTR = paling dhuwur(close, wektu)*(1-(K / 100)),

Kanggo tren mudhun:

NRTR = Paling(close, wektu)*(1+(K / 100)),

ngendi pérangan pisanan saka expression iku paling / paling rega extremum sing ngrambah ing periode nyebrang pungkasan indikator dening prices, K punika ukuran Filter obah ing persentasi istilah indikator stands saka extremums ngrambah dening.

Uga sembarang pendekatan Sederhana liyane, Indikator iki dianggo nemen ing bagean gaya pasar nanging wiwit fooling ing gedhe-gedhe non-gaya.

MT4 pratondho – Download Instructions

NRTR punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

NRTR nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal NRTR.mq4?

  • download NRTR.mq4
  • Copy NRTR.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing NRTR.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator NRTR.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak NRTR.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

NRTR

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply