OBVMTF – Indikator

OBVMTF – Indikator

4046
0
Share

Indicator OBVMTF base on the On Balance Volume indicator for MetaTrader 4

with Signal and Alert, email alert, Push Notification and option to display trader info and signal on the chart.

Hopefully useful for fellow traders.

eurjpy-m1-fxopen-investments-inc.png
eurjpy-m1-fxopen-investments-inc-2.png

MT4 pratondho – Download Instructions

OBVMTF – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

OBVMTF – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install OBVMTF – indicator.mq4?

  • Download OBVMTF – indicator.mq4
  • Copy OBVMTF – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on OBVMTF – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator OBVMTF – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove OBVMTF – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply