Parabolic SAR, parabolic

Parabolic SAR, parabolic

10745
0
Share

A alat gedhe kanggo tren ngisor, iki ngrugekake sing Indikator gaya cetha ing sembarang wektu pigura.

Parabolic SAR Indikator Technical iki dikembangaké kanggo nganalisa pasar trending. Indikator punika dipunbangun ing rata-rata rega. Indikator iki padha karo Ngalih Indikator Rata-rata kanthi prabédan mung sing Parabolic SAR gerakane karo percepatan luwih lan bisa ngganti posisi ing syarat-syarat rega. indikator ngisor prices ing pasar sapi (up Trend), nalika iku bearish (Trend Down), iku ndhuwur prices.

Yen rega nglewati garis Parabolic SAR, dadi Indikator, lan nilai luwih sing dumunung ing sisih liyane saka rega. Nalika kuwi Indikator siji kalakon, maksimum utawa rega minimal kanggo periode sadurungé bakal ngawula minangka titik wiwitan. Nalika indikator ndadekake siji, menehi sinyal saka mburi gaya (tataran koreksi utawa flat), utawa saka siji sawijining.

The Parabolic SAR punika lan Indikator pinunjul kanggo nyediakake TCTerms metu. posisi Long kudu ditutup nalika klelep rega ngisor baris SAR, posisi short kudu ditutup nalika rega mundhak ndhuwur baris SAR. Iku asring kasus sing Indikator serves minangka baris mburine mandeg.

Yen posisi dawa mbukak (i.e., regane ndhuwur garis SAR), baris Parabolic SAR bakal pindhah munggah, preduli saka apa arah prices njupuk. Dawa saka gerakan line SAR gumantung ing ukuran saka pergerakan rega.

pitungan

SAR(i) = SAR(i-1)+percepatan *(EPRICE(i-1)-SAR(i-1))

Where:
SAR(i-1) — is the value of the indicator on the previous bar;
ACCELERATION — is the acceleration factor;
EPRICE(i-1) — is the highest (paling) Rega kanggo periode sadurungé (EPRICE = dhuwur kanggo posisi dawa lan EPRICE = Low kanggo posisi short).

Nilai Indikator mundhak yen rega saka garis saiki luwih saka sadurungé bullish lan kosok balene. Faktor percepatan (percepatan) bakal pindho ing wektu sing padha, kang bakal nimbulaké Parabolic SAR lan rega teka bebarengan. Ing tembung liyane, luwih cepet rega mundak akeh utawa klelep, luwih cepet Indikator nyedhaki rega.

MT4 pratondho – Download Instructions

Parabolic SAR, Parabolic punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Parabolic SAR, Parabolic nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Parabolic SAR, Parabolic.mq4?

  • Download Parabolic SAR, Parabolic.mq4
  • Copy Parabolic SAR, Parabolic.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Parabolic SAR, Parabolic.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Parabolic SAR, Parabolic.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Parabolic SAR, Parabolic.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Parabolic SAR, parabolic
Share
artikel sadurungeKlasik Turtle Indikator Trading
artikel NextNRTR

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply