poros Star – Indikator

poros Star – Indikator

1816
0
Share

Indikator iki ndudohke TCTerms poros saiki, iku ora plot Sajarah. Resik lan prasaja.

Pilihan saka Standard, Fibonacci, Camarilla, petungan poros Woody lan Demark.

Calculation is based on previous bar of chosen period.double xOpen=iOpen(0,inpPeriod,1);
pindho xClose = iClose(0,inpPeriod,1);
pindho xHigh = iHigh(0,inpPeriod,1);

pindho xLow = iLow(0,inpPeriod,1);

setelan gawan H1, kanggo scalping.

input int xShift = 3; // X-Axis Shift
input int xLen = 25;  // Length Line

  • xShift Posisi garis poros relatif kanggo garis pisanan (nomer positif shifts sisih tengen).
  • xLen mranata dawa garis (dening sawetara bar, ing teori).

Loro garis tambahan sing digambar - Previous dina kang High lan Low.

Saben lan saben baris bisa diset kanggo dikarepake: warna, Gaya, kekandelan (nyetel werna kanggo Ana kanggo mateni line).

Standard Pivot

garis kenthel sing dina sadurunge iku High / Low. Digambar mung ing ngisor saka wektu pigura D1.

Camarilla Pivot

Camarilla poros kalebu L3, L4, L5, H3, H4, garis H5. TCTerms liyane sing dilirwakaké minangka lagi dudu needed.

Yen ndeleng pigura wektu iku luwih gedhe saka periode pesawat Indikator kang, garis sing ora digambar, digunakake padha mung ngalangi.

MT4 pratondho – Download Instructions

poros Star – indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

poros Star – indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal poros Star – indicator.mq4?

  • Download poros Star – indicator.mq4
  • Copy poros Star – indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing poros Star – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator poros Star – indicator.mq4 is available on your Chart

Carane mbusak poros Star – indicator.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply