RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range)

RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range)

9621
0
Share

Nggantosi dipikir seprapat ing rega lan tumindak pasar. Ngembang ing ADX kanggo nyedhiyani Ringkesan luwih akurat saka pasar.

Iku wis dikembangaké ing asas liyane, ora ing ADX kang. Chand tabet 13-minggu SMA minangka basis saka indikator. Iku nggantosi waktu (3 sasi = 65 apa dina) tumindaké populance pasar babagan rega. Ing saben cendhak 10% saka siji dawa lan kira-kira padha karo pitu.

  1. Chand ngajak garis informasi iki kanggo indikator: plus-minus 0.3% utawa 0.1% (gumantung ing pasar). Ana yakin yen gaya munggah wiwit yen indikator nglewati informasi ndhuwur ngisor garis-up. Lan ana uga yakin yen gaya mudhun wiwit yen indikator nglewati ing baris Alexa ngisor saka ndhuwur mengisor. gaya dianggep minangka terus anggere baris RAVI mundak akeh. Ing gaya mudhun – anggere baris RAVI tumiba. Yen indikator dadi bali menyang saluran nul iku tegese gaya liwat lan saluran wis wiwit. Nanging yen indikator dadi bali maneh ora maringaken antarane garis Alexa iku tegese gaya wis maneh.

Indikator ing dhewe banget prasaja lan meh podho rupo kanggo osilator Price lan Macd. Wangsulan: Bab ingkang unik panggunaan saka Indikator tingkat manunggal-bedhane minangka pitunjuk gaya, mbayar manungsa waé kanggo bedhane persis lan ora kanggo ing persimpangan roto.

Yen kita nimbang cara drawing ADX, banjur kita bisa Wigati sing Indikator wis loro smoothings. RAVI wis siji ngalusake. Iki ndadekake indikator liyane sensitif, lan iku tandha bab awal lan pungkasan gaya sadurungé saka 18-dina ADX.

MT4 pratondho – Download Instructions

RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range) iku Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range) nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range).mq4?

  • download RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range).mq4
  • Copy RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range).mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range).mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • indikator RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range).mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range).mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

RAVI (Index Verifikasi Tindakan Range)

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply