RealValue

RealValue

2710
0
Share

This indicator is my attempt to estimate the real market value. The idea was to create something that changes direction much slower than market price, and is better fitted than moving average.

Indicator moves up, if price is above it and also moves up, and down, if price is below it and also moves down, with speed proportional to average of differences between minimums and maximums of bars from Period given as a parameter.
 

MT4 pratondho – Download Instructions

RealValue is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

RealValue provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install RealValue.mq4?

  • Download RealValue.mq4
  • Copy RealValue.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on RealValue.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator RealValue.mq4 is available on your Chart

How to remove RealValue.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • free $30 Kanggo miwiti Dagang Enggal
  • No Deposit dibutuhake
  • Aken kanthi otomatis Kanggo akun
  • Ora Sarat Hidden

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:
RealValue

Share
artikel sadurungeRealValueExtended
artikel NextMA Lock

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply