Risk / tampa pituwase rasio

Risk / tampa pituwase rasio

12607
0
Share

Prasaja nanging terkenal, Indikator iki nempatno jatah ganjaran resiko samubarang persiyapan perdagangan tengen ing rata-rata kanggo nambah nggawe kaputusan,

Versi pisanan: Red Line = StopLoss lan ijo = TakeProfit. Petungan sing digawe adhedhasar aji bid.

versi 0.1 = Kita bisa netepake yen posisi mbukak punika Nilai bid utawa nemtokake tingkat mbukak. Katrangan ditambahaké.

MT4 pratondho – Download Instructions

Risk / tampa pituwase rasio iku Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Risk / tampa pituwase rasio nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Risk / tampa pituwase Ratio.mq4?

  • Download Risk / tampa pituwase Ratio.mq4
  • Risk Copy / tampa pituwase Ratio.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Risk / tampa pituwase Ratio.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Risk Indikator / tampa pituwase Ratio.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Risk / tampa pituwase Ratio.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Risk / tampa pituwase rasio

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply