detector obah Rogue

detector obah Rogue

17738
0
Share

A alat kanggo bantuan supaya Sajarah data akurat kanggo testing bali efektif lan ing.

Traders kabeh varieties duwe saya gumantung ing pasinaon dagang lan adat otomatis Kapabilitas mt4 kang kanggo ngleksanakake Sastranegara Spekulasi sing unattended. Tumapake pribadi gumantung ing input utami: feed rega. Saben rega anyar bid / takon informasi rawuh ing obah anyar. Yen feed rega ngandhut ticks lawas utawa stale, banjur iku bisa sing rega sing wis presented maneh bener. Nanging, nalika dagang karo kalkulus, sudagar kang ora ngerti prabédan cukup cepet kanggo tumindak mung dening looking ing rata-rata nganti sawise kasunyatan, sanajan rega prabédan iki cukup signifikan kanggo ndeleng visual.

Logika dhasar saka alat obah detector Rogue punika minangka nderek:

feed Rega linear (mundhak rega saiki, sudo, utawa tetep ing relatif padha kanggo rega sadurunge), lan saben rega (obah) wis mestine dadi urut-urutan. Arti rega wektu perangko 12:20:25 kudu tansah teka lan bakal diitung ing platform sadurunge Kutipan wektu 12:20:26. yen 12:20:25 cap rawuh sawise 12:20:26, banjur pesen kesalahan katon, salah siji ing nyembul, email, lan / utawa ditulis format log. log bakal duwe jeneng simbol, obah Rogue, lan bid obah sadurungé / takon lan wektu informasi-cap.

Priksa obah mlebu (tick0) wektu lan mbandhingaké obah wektu sadurungé (obah-1). yen obah 0 wektu < obah -1, banjur rekaman tandha.

Pilihan kanggo nyembul, email, lan file log kapisah kabeh bisa. Yen sampeyan perlu kanggo ngirim bukti kanggo maklar utawa Programmer, sampeyan bisa nggunakake file log kapisah yen ora pengin nggunakake pakar log. Priksa manawa sampeyan akun kanggo prabédan wektu minangka log pakar ngrekam wektu komputer lokal, lan wektu saka ticks bakal mt4 wektu pasar watch

instalasi: Copy RogueTickDetector.mq4 utawa ex4 kanggo [folder metatrader4]expertsindicators . metatrader Wiwiti maneh 4 lan sampeyan kudu ndeleng Indikator anyar ing navigator ing ing 'pratondho adat’ folder. Seret RogueTickDetector dhateng rata karo simbol pengin trek. It is possible to run several beda indicators simultaneously on the same chart, nanging mung siji Kayata saka RogueTickDetector saben simbol dilacak perlu.

file log bakal ing [folder metatrader4]expertsfiles

Cathetan: There could be legitimate reasons why rogue ticks are detected on a sporadic basis (saperangan saka kaping dina max). Nanging asring kaping nalika pasangan wis dumadakan ngalami sawetara Rogue ticks saben menit utawa saben jam (preduli saka volatility simbol), it is bisa that it is intentional price feed manipulation. Priksa kanggo ndeleng yen wangun liya saka melu-melu bakul saiki (eksekusi / isi telat, slippage asimetris, gedhe banget re-kuotasi, disconnects mboten umum, etc). Uga bisa mriksa ing mburi kemungkinan saka mt4 terminal kanggo server uga kualitas sambungan internet.

Biasane regane Feed ticks Rogue sing asil masalah ing sisih broker, minangka biasane digunakake alat ing server kualitas VPS ing New York karo 100% njamin uptime. Server padha bakal duwe sawetara urip lan Tur akun karo macem-macem makelar dagang itungan pasangan padha; durung mung sawetara makelar koyone duwe masalah terus-terusan. Utawa maklar ora bakal duwe masalah iki, nanging dumadakan bakal kelakon banget seneng.

Awit iku migunakake banget sawetara sumber daya komputer, disaranake kabeh pedagang sing angka reregan akurat kanggo nganggo alat iki utawa soko padha.

MT4 pratondho – Download Instructions

detector obah Rogue punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

detector obah Rogue nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Rogue obah detector.mq4?

  • Download Rogue obah detector.mq4
  • Nyalin Rogue obah detector.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Rogue obah detector.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Rogue obah detector.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Rogue obah detector.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

detector obah Rogue

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply