RSISignal – Indikator

RSISignal – Indikator

11242
0
Share

Owah-owahan ing versi 6.0:

  • Tambah tingkat overbought / oversold kapindho.
  • Nambah jinis sinyal anyar: RSI2 nyabrang RSI1 (RSI cepet nyabrang RSI alon).
  • Jinis histogram diganti dadi: Sejarah RSI1 utawa histograpi MA1.
  • Kaping MA (MA2) bisa diganti dadi: MA utawa RSI1 utawa MA saka MA1.

fitur

  • Tampilake 3 Garis RSI saka macem-macem wektu lan MA ing baris RSI pisanan (ngluncurake RSI).
  • Nampilake MA saka RSI sing diluncurake. Pintasan nganggo RSI sing dilapisi lan MA bisa digunakake minangka sinyal kasebut.
  • Nampilake histogram kanggo RSI utawa Rata-rata Ngalihake.
  • Garis level warna.
  • Loro garis MA warna.
  • Sekawan histogram warna.
  • Isi warna antarane level overbought lan oversell (latar mburi).
  • Pangguna bisa mateni / ing paling fitur sing kasebut ing ndhuwur.

Babagan nilai RSI indikator iki

  • Nilai RSI indikator iki = nilai RSI asli – 50
  • Tingkat overbought / oversell = level overbought / oversell asli – 50

Iki kanggo nggawe perubahan RSI 0 (dudu 50), sing trep nggambar riwayat.

Pangguna mlebu level overbought / oversell asli (70/30, utawa angka liyane), indikator iki bakal ganti (nyuda 50) otomatis.

paramèter

  • RSI 1 periode – Periode RSI #1. Yen input kurang saka 2 utawa luwih gedhe tinimbang 100, indikator bakal nggunakake gawan (14) kanggo ngganti.
  • RSI 2 periode – Periode RSI #2. Yen input kurang saka 2 utawa luwih gedhe tinimbang 100, indikator bakal nggunakake gawan (21) kanggo ngganti.
  • RSI 3 periode – Periode RSI #3. Yen input kurang saka 2 utawa luwih gedhe tinimbang 100, indikator bakal nggunakake gawan (7) kanggo ngganti.
  • Rega Kanggo – Rega RSI ditrapake kanggo
  • Tingkat Overbought – Tingkat overbought (70, utawa level liyane sing dibutuhake)
  • Tingkat Oversell – Tingkat Oversell (30, utawa level liyane sing dibutuhake)
  • Periode Gamelan – Ketik jaman MA kanggo RSI sing nglusur #1
  • Cara sing licin – Pilih metode MA kanggo ngliwati RSI #1
  • Periode MA – Periode MA liyane (MA saka RSI sing diluncurake #1)
  • MA Cara – Cara saka MA kaloro
  • Ngaktifake RSI 1 Line – Nguripake / mateni RSI #1 baris
  • Ngaktifake RSI 2 Line – Nguripake / mateni RSI #2 baris
  • Ngaktifake RSI 3 Line – Nguripake / mateni RSI #3 baris
  • Ngaktifake RSI kanthi lebar 1 – Nguripake / mateni RSI sing diluncurake #1 baris
  • Ngaktifake MA saka RSI sing licin 1 – Nguripake / mateni MA liyane (MA saka RSI sing diluncurake #1)
  • Pilih Cara Nggambar Sejarah – Telung opsi kanggo nggambar riwayat:
    1. Tarik Histogram kanggo RSI 1:
    2. Gambar Histogram kanggo RSI sing lebar 1
    3. Pateni Histogram
  • Pilih Cara Ngganti Warna Sejarah – Loro opsi babagan ngganti warna histogram:
    1. Minangka RSI Racun #1 Arah
    2. Minangka RSI #1 lan RSI sing bubar #1
    Pilihan 2 liya: nalika RSI #1 nglintasi ndhuwur RSI sing diluncur, histogram bakal ijo, sing nuduhake kemungkinan munggah; nalika nyabrang RSI sing diluncurake, warna histogram bakal dadi abang, sing nuduhake kemungkinan mudhun mudhun.
  • Ngaktifake Latar mburi – Yen pilihan iki diaktifake, indikasi bakal nggambar histogram ing antarane level Overbought lan Oversell level, minangka latar mburi “wilayah normal”.
  • Latar mburi kanggo Window Window Indikasi – Yen pilihan iki diaktifake, histogram latar mburi bakal ditarik saka ndhuwur menyang sisih ngisor jendela indikator. Iki kasedhiya mung yen “Ngaktifake Latar mburi” pilihan wis diuripake.

catetan

Setelan warna gawan cocog karo “Ijo lan Ireng” tema ing MetaTrader 4, yen sampeyan nggunakake “Ireng lan putih” rencana, mangga ganti warna supaya jelas ing latar putih.

MT4 pratondho – Download Instructions

RSISignal – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

RSISignal – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Cara nginstal RSISignal – indicator.mq4?

  • Download RSISignal – indicator.mq4
  • Nyalin RSISignal – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik tengen ing RSISignal – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikasi RSISignal – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Cara mbusak RSISignal – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply