RSO, Relatif Strength osilator

RSO, Relatif Strength osilator

15023
0
Share

Njupuk Indikator RSO Wilder lan presents informasi ing wangun osilator.

Relatif Strength osilator utawa RSO is an Oscillator version of RSI. RSI as a powerful and accurate indicator is very popular. Iku Indikator indeks lan beda-beda gumantung ing sawetara 0 kanggo 100. We used to see 70s or 30s on RSI, banjur arep mbukak posisi anyar. Nanging minangka indikator, simetri luwih bisa diwaca lan luwih cocok kanggo comparison. Osilator duwe line tengah biasane 0.0 lan ayunan watara garis tengah. RSO intends to do this role. With RSO everything is as the same as before on RSI, mung minus 50. Kene 20s lan -20s minangka posisi overbought lan oversold saiki.

Aku ditambahaké colored bar mung kanggo liyane kajelasan. Green bars show increasing of RSO and red bars show decreasing. RSO utawa RSI curves cannot show little changes, nalika bar colored bisa. For example when RSO is over 20, garis abang pisanan marang owah-owahan arah. Kaya sing awakmu weruh, RSO with bars is more comprehensible with just a glimpse.

anjir 1. Indikator RSO

Urut-urutan Green / bar Red nunjukaké sing kita ngirim ngenteni liyane kanggo owah-owahan arah. Minangka nuduhake ing gambar, RSO is around 20 lan diwiwiti kanggo ngurangi. Tanpa bar warning, kita padha yakin, kanggo mbukak posisi cendhak. Nanging urut-urutan werna bar ngelawan iku indikator tandha apik kanggo weruh kita ora nindakake apa-apa.

anjir 2. RSO sequential color change

MT4 pratondho – Download Instructions

RSO, Relatif Strength osilator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

RSO, Relatif Strength osilator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install RSO, Relative Strength Oscillator.mq4?

  • Download RSO, Relative Strength Oscillator.mq4
  • Copy RSO, Relative Strength Oscillator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on RSO, Relative Strength Oscillator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator RSO, Relative Strength Oscillator.mq4 is available on your Chart

How to remove RSO, Relative Strength Oscillator.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

RSO, Relatif Strength osilator
Share
artikel sadurungedetector obah Rogue
artikel NextStrength Arrow

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply