SDX-TzPivots

SDX-TzPivots

1225
0
Share

Calculation of pivot and similar levels based on time zones.

If you want to modify the colors, please scroll down to line 200 and below (where it saysCalculate Levels”) and change the colors. Valid color names can be obtained by placing the cursor on a color name (e.g. somewhere in the wordOrangeand pressing F1).
 

MT4 pratondho – Download Instructions

SDX-TzPivots is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

SDX-TzPivots provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install SDX-TzPivots.mq4?

  • Download SDX-TzPivots.mq4
  • Copy SDX-TzPivots.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on SDX-TzPivots.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator SDX-TzPivots.mq4 is available on your Chart

How to remove SDX-TzPivots.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • free $30 Kanggo miwiti Dagang Enggal
  • No Deposit dibutuhake
  • Aken kanthi otomatis Kanggo akun
  • Ora Sarat Hidden

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:
SDX-TzPivots

Share
artikel sadurungeToolBox
artikel NextMA Triple Median

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply