sinyal Lilin

sinyal Lilin

10458
0
Share

Pilih sinyal lilin sing cocog pendekatan dagang lan rata-rata bakal nyorot mau saben wektu.

sinyal Lilin indicator lets you filter candles by your predefined criteria (arah, ukuran minimal, buntut ndhuwur kanggo rasio lilin, buntut ngisor kanggo rasio lilin etc) lan njaluk tandha nalika lilin kaya mengkono kuwi katon ing rata-rata ing.

fitur

  • email, Push lan kabar Lansiran.
  • Kemampuan kanggo ngaktifake / mateni saben jinis tandha dhewe.
  • Pepek lilin Filter property.
  • Ndudohke tuku lan ngedol sinyal ing rata-rata ing.
  • Ora repaint.

masukan

  • minimum_candle_size_hl_points – Size Candle minimal ing Points (High – Low).
  • minimum_body_to_candle_ratio – Minimal Candle Body kanggo Candle Size rasio.
  • s_candle_direction – Direction Candle (Jual Signal).
  • s_minimum_upper_tail_ratio – Buntut Upper minimal kanggo Candle Size rasio (Jual Signal).
  • s_minimum_lower_tail_ratio – Minimal Lower buntut kanggo Candle Size rasio (Jual Signal).
  • b_candle_direction – Direction Candle (Buy Signal).
  • b_minimum_upper_tail_ratio – Buntut Upper minimal kanggo Candle Size rasio (Buy Signal).
  • b_minimum_lower_tail_ratio – Minimal Lower buntut kanggo Candle Size rasio (Buy Signal).
  • tandha – Aktifake Tandha.
  • email – Aktifake Kabar Email.
  • push – Aktifake Push Notifikasi.

MT4 pratondho – Download Instructions

Sinyal Lilin iku Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Sinyal Candles nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Signal Candles.mq4?

  • Download Signal Candles.mq4
  • Nyalin Signal Candles.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Signal Candles.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Signal Candles.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Signal Candles.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

sinyal Lilin

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply