Strategy Checklist – Indikator

Strategy Checklist – Indikator

2714
0
Share

Iki indikator yen aku ginakaken dienggo pribadi.

It allows you to define a checklist that helps you check your rules before opening a trade.

Keep in mind that this is not automatic. You must manually define the checks and mark them as according to your strategy.

Setelan

  • TAG – Allows you to have more than one instance of this indicator on a chart. Keep in mind that the instances must all have different TAG values.
  • Window Position – Allows you to define the default position where the window is opened.
  • Check01Check20 – Allow you to define the rules of your checklist.
Strategy Checklist
Strategy Checklist Settings

MT4 pratondho – Download Instructions

Strategy Checklist – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Strategy Checklist – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Strategy Checklist – indicator.mq4?

  • Download Strategy Checklist – indicator.mq4
  • Copy Strategy Checklist – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Strategy Checklist – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Strategy Checklist – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove Strategy Checklist – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply