stream

stream

11365
0
Share

The indicator marks the bars, the size of which exceeds the value specified in the settings. The body of the bar, the opening price and the closing price of the bar are taken into account.

Description of the indicator settings:

  • Bars_Size - ukuran garis minimal ing TCTerms.
bar size

MT4 pratondho – Download Instructions

Stream Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Stream nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Stream.mq4?

  • download Stream.mq4
  • Nyalin Stream.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Stream.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Stream.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Stream.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Share
artikel sadurungepola
artikel NextDots

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply