Klasik Turtle Indikator Trading

Klasik Turtle Indikator Trading

10679
0
Share

Nggunakake gagasan misuwur ing buku Turtle Trader klasik, iki lan Indikator sing ngijini sampeyan kanggo Titik gerakane breakout ing dawa sembarang.

sistem iki nduwé gaya iki dirancang dening Dennis Gartman lan Bill Eckhart, lan gumantung ing lolos saka dhuwur sajarah lan ngisor kanggo njupuk lan dagang cedhak: iku ngelawan lengkap menyang “tuku kurang lan ngedol dhuwur” pendekatan. sistem iki nduwé gaya iki mulang kanggo klompok individu rata-rata lan normal, lan meh saben nguripake menyang sudagar duwe bathi.

Ing aturan utama “Perdagangan lan breakout N-dina lan njupuk bathi nalika M-dina dhuwur utawa kurang breached (N kudu kula ndhuwur M)”. conto:

  • Tuku breakout 10-dina lan nutup perdagangan nalika regane ajeg tekan 5-dina kurang.
  • Go short breakout 20-dina lan nutup perdagangan nalika regane ajeg tekan 10 dina dhuwur.

Ing Indikator iki, entri lan metu sinyal ditampilake minangka panah lan titik. sistem Original punika:

  • Go dawa ing panah biru
  • Go singkat singkat ing panah abang
  • posisi metu dawa nalika biru dot katon
  • Exit posisi short nalika dot abang katon

Indikator iki khusus dipigunakaké bebarengan karo Indikator liyane: The Turtle Trading Channel, kanggo makili jaman sing padha utawa sistem dagang failsafe. Fungsi penting babagan iki Indikator sing bener ngecek yen perdagangan pungkasan wis mandegake metu lan menehi sinyal entri luwih bebarengan gaya. Supaya iku Kajaba sampurna kanggo saluran dagang kanggo pendekatan Trading Turtle lengkap.

Aku duwe, Nanging, ngrubah dicokot sethitik algoritma kanggo njaluk sinyal entri awal lan supaya bandhulan gaya acak ing kahanan Highly molah malih. Kanggo nglakoni, Indikator iki mung bakal nuduhake owah-owahan gaya nalika bar bener nutup ndhuwur utawa ngisor trendline -instead saiki mung nutul kaya supaya mandeg-mundhut normal bakal nindakake-. Kakurangan sing mung bisa ndeteksi gaya owah nalika baris pungkasan wis ditutup. Mung ing kasus, versi ketat uga kasedhiya.

Loro-lorone pratondho ngleksanakake tandha dagang, Ngaktifake utawa mateni wong ing bakal gumantung persiyapan dagang.

paramèter:

  • TradePeriod: wektu saluran Donchian kanggo sinyal dagang
  • StopPeriod: wektu saluran Donchian kanggo sinyal metu
  • StrictEntry: Aplikasi paramèter entri ketat kaya bulus iya
  • StrictExit: Aplikasi paramèter metu ketat kaya bulus iya
  • StrictStop: Aplikasi ketat mandeg-mundhut kaya turtled iya
  • rakus: Aja metu perdagangan kajaba iku ing MediaWiki utawa SL wis mejet
  • EvaluateStoploss: Priksa yen kita wis mandegake metu lan nuduhake sinyal mangsa
  • ATRPeriod: ATRPeriod kanggo nyetel mandeg-mundhut
  • ATRStopNumber: N.Factor kanggo ngetung mandeg-mundhut
  • DisplayAlerts: Kowe ngerti…

Rekomendasi:

  • Mangga, deleng The Turtle Trading Channel Indikator kanggo maca aturan dagang lengkap lan asli
  • Bisa digunakake kanggo njaluk sinyal entri sistem S1 utawa nunjukaké S2 (failsafe) sistem

Owah-owahan:

  • 2012-06-12: Dianyari Indikator nambah sawetara opsi ketat kanggo entri, tumuju, mandheg lan ing.

Punika sistem Turtle Trading duwe bathi?

Kinerja saka sistem Turtle Trading wis tansah mangu-mangu. ing ngisor iki minangka EURUSD (1995-2012) backtest dagang kabeh sinyal saka Indikator iki -without nyaring metu trade- sembarang, dagang mung sawise bar saiki wis ditutup, mudun cahya miturut aturan penyu asli, ngembangaken posisi lan mburine mandeg-mundhut nggunakake ATR * 2.

MT4 pratondho – Download Instructions

Klasik Turtle Trading Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Klasik Turtle Trading Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Klasik Turtle Trading Indicator.mq4?

  • Download klasik Turtle Trading Indicator.mq4
  • Nyalin Klasik Turtle Trading Indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Klasik Turtle Trading Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Klasik Turtle Trading Indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Klasik Turtle Trading Indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Klasik Turtle Indikator Trading

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply