Indikator obah-dalan-jempol

Indikator obah-dalan-jempol

9727
0
Share

timeframes tengen iso digunakke, pendekatan dagang jempol obah dalan tradisional ing wangun visual ing denah Panjenengan.

Cara obah-dalan-jempol wis digunakake dening pedagang Amérika wiwit abad ka-19.

Fitur khusus saka cara obah-dalan-jempol kalebu ing ora stabilitas timeline wis katahan.

Ing MT 4 jendhela, new price bars appear continuously, nanging Indikator obah-dalan-jempol ora mindhah yen rega wis ora ngluwihi Nilai batesan. Iki kok rata-rata Indikator ora cocog karo rata-rata rega ditampilake ing MT 4 layar.

Ing versi saiki saka Indikator kita:

– generasi ditambahaké tandha perdagangan – pratandha katuntun munggah utawa mudhun sing katon ing pangembangan obahe rega ing saben langkah pitungan indikator;

– Added Lansiran.

Fitur khusus:

tandha Trade ora diwilang ing sajarah, awit iku bakal angel kanggo ngadili bab kang bener saka manggonke ing tandha perdagangan yen indikator gerakane metu saka sinkronisasi karo obahe rega.

Sanalika, “sajarah” tandha ora saka wigati kanggo dagang.

Iki apa sing uga kudu nyoba tandha perdagangan ing Strategy Tester.

testing:

Bukak indikator bebarengan karo sembarang EA ing Strategy Tester saka terminal klien.

MT4 pratondho – Download Instructions

obah-dalan-jempol Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Indikator obah-dalan-jempol nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal obah-dalan-jempol indicator.mq4?

  • Download obah-dalan-jempol indicator.mq4
  • Copy obah-dalan-jempol indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing obah-dalan-jempol indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator obah-dalan-jempol indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak obah-dalan-jempol indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Indikator obah-dalan-jempol
Share
artikel sadurungeIchimoku Kinko Hyo
artikel NextFibonacci

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply