Tipu CCI – Indikator

Tipu CCI – Indikator

3887
0
Share

I have modified the original code forTipu CCI published in the Market by removing the compatibility withTipu Panel. This version of Tipu CCI is for learning purposes and is open for anyone who is interested in developing an Expert Advisor using this indicator.

Here is an example of how to use Tipu CCI in an Expert Advisor.

//---signal
int iSignal = iCustom(_Symbol,_Period,"Tipu CCI","",14,PRICE_TYPICAL,0,0,"",1,5,clrNONE,clrNONE,"",palsu,palsu,1,palsu,palsu,palsu,4,0);
//---trend
int iTrend = iCustom(_Symbol,_Period,"Tipu CCI","",14,PRICE_TYPICAL,0,0,"",1,5,clrNONE,clrNONE,"",palsu,palsu,1,palsu,palsu,palsu,5,0);

//---method#1
if(iSignal == OP_BUY) //buy signal, for sell signal use OP_SELL
if(iTrend == OP_BUY)  //buy trend, for sell trend use OP_SELL

//---method#2
bool bBuy = iCustom(_Symbol,_Period,"Tipu CCI","",14,PRICE_TYPICAL,0,0,"",1,5,clrNONE,clrNONE,"",palsu,palsu,1,palsu,palsu,palsu,6,0);
bool bSell = iCustom(_Symbol,_Period,"Tipu CCI","",14,PRICE_TYPICAL,0,0,"",1,5,clrNONE,clrNONE,"",palsu,palsu,1,palsu,palsu,palsu,7,0);

MT4 pratondho – Download Instructions

Tipu CCI – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Tipu CCI – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Tipu CCI – indicator.mq4?

  • Download Tipu CCI – indicator.mq4
  • Copy Tipu CCI – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Tipu CCI – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Tipu CCI – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove Tipu CCI – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply