Ketik Renko Live

Ketik Renko Live

10463
0
Share

Ngijini sampeyan kanggo nggunakake denah Renko liwat denah jodhog urip, menehi sinyal rega cetha kanggo dagang, minangka championed dening Steve Nison.

Renko denah nglirwakake wektu lan fokus namung ing owah-owahan rega. Renko denah plot rega tetep bata munggah utawa mudhun ing 45 derajat siji bata per baris vertikal. Minangka vertikal / sumbu horisontal ora bisa tetep ing MQL, Renko charts are recreated on an rata-rata offline via MQL4 program (script / Indikator / pakar). Sampeyan bisa nemokake akeh Renko ngowahi program iki kanthi nggoleki ing internet.

Tipu Renko Live wis versi Gambar Renko sing bisa sekuthon ing pigura wektu urip normal tanpa nggunakake mata uang dipunéwahi. Fitur tambahan ngisor iki ditambahaké kanggo indikator iki.

  • Brick ing ndhuwur lan ing ngisor sing diowahi, iki Mungkin mbiyantu ing pasar wiwit.
  • Pilih cara ngrantam, Close utawa High / Low.
  • Pilih jinis ngrantam, bricks, panah, utawa Ora Ana.
  • Ngenalaken Signal Buffer, lan Trend Buffer. Iki bisa digunakake kanggo pembangunan EA.
  • Aktifake Tandha (Mobile, on Screen, lan Email).
  • Sawijining dianjurake kanggo nggunakake cilik (e.g. M5) utawa bata gedhe (e.g 100 MK) kanggo ndeleng kabeh bricks.

reference

1 Nison, S. (1994). Beyond padamaran: New Japanese Charting Techniques Revealed. New York: Wiley.

MT4 pratondho – Download Instructions

Tipu Renko Live punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Tipu Renko Live nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Tipu Renko Live.mq4?

  • Download Tipu Renko Live.mq4
  • Copy Tipu Renko Live.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Tipu Renko Live.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Tipu Renko Live.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Tipu Renko Live.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Ketik Renko Live

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply