Kothak piranti

Kothak piranti

11567
0
Share

Katrangan:

Button to change the timeframe, or to put it in auto mode.
Button + lan – to change the lot size, sampeyan bisa nggunakake “P” lan “M” trabasan kanggo ngganti ukuran akèh.
Line 1 : Lot Size / countdown of the current candle / the price at the mouse position.
Line 2 : Pip value in your currency / ATR / pertukaran Buy / pertukaran Sell.
Line 3 : Average pips in the last 20 period of the timeframe choose / the same information but in money.
Line 4 : Same thing but in the last 10 wektu.
Line 5 : Same thing but in the last 5 wektu.
Line 6 : Same thing in the actual candle.
Line 7 : Nyebar ing MK / the percentage of spread over the average 5 wektu / nyebar ing itungan.
Line 8 : When you click on the chart you can have in your currency the value between the actual price and the mouse click / idem in Pips / the mouse click price.
Line 9 : Yen sampeyan mindhah mouse, you can have the number of pips between Open and Close of a candle / the Pips between High and Low of the candle / the datetime of the candle.
ing opsi:
You can activate the range of the period choose.
You can activate the Estimated Time of Arrival of your take profit.
 

MT4 pratondho – Download Instructions

Kothak piranti punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Kothak piranti nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal ToolBox.mq4?

  • download ToolBox.mq4
  • Copy ToolBox.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing ToolBox.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator ToolBox.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak ToolBox.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • free $30 Kanggo miwiti Dagang Enggal
  • No Deposit dibutuhake
  • Aken kanthi otomatis Kanggo akun
  • Ora Sarat Hidden

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:
Kothak piranti

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply