Trend Traditional

Trend Traditional

22568
0
Share

Nempatno data gaya menyang gampang kanggo nggambarake garis. Blue iku munggah, abang iku mudhun. Dienggo ing sembarang wektu pigura.

Indikator Trend karo akeh saka setelan. Nampilake arah (abang) lan kekuatan (biru) saka gaya minangka histogram loro-colored. Sinyal utama sing nyebrang saka baris nul, sik njongko sing dhuwur anyar / kurang, bedhane.

Yen graph abang luwih saka nul lan mundak akeh – pindhah bullish (yen ing wektu sing padha ing graph biru kurang saka nul lan dawah – uptrend iki njupuk kuwat)

Yen graph abang kurang saka nul lan dawah – pindhah bearish (yen ing wektu sing padha ing graph biru iku ngungkuli nul lan mundak akeh – downtrend iki njupuk kuwat)

paramèter umum – paramèter sing mengaruhi loro garis:

  • “aplikasi kanggo”. Ing basis kanggo pitungan Indikator. Ing kasus iki iku rega – close, Open etc.
  • Paramèter saka baris arah gaya (baris abang). Arah gaya ing iTrend wis diwilang adhedhasar Bollinger Bands Indikator technical, lan Mulane ing iTrend gaya arah wis setelan padha Bands Bollinger:
  • “mode”. Nemtokaken Bollinger Bands line kanggo nggunakake ing pitungan iTrend: main, Top utawa ngisor.
  • “periode”. Ing wektu Indikator iTrend
  • “soko”. Sing soko saka Indikator iTrend
  • Paramèter saka baris kekuatan gaya (baris biru). Ing baris saka kekuatan gaya ing iTrend wis diwilang adhedhasar pratondho technical dening Alexander Sepuh – Bears Power bull Power

“periode”. The saka iTrend gaya line.

MT4 pratondho – Download Instructions

Trend tradisional Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Trend Traditional nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Traditional Trend.mq4?

  • Download Traditional Trend.mq4
  • Nyalin Traditional Trend.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Traditional Trend.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Traditional Trend.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Traditional Trend.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Trend Traditional
Share
artikel sadurungeStrength Arrow
artikel NextJJN-BigTrend

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply