Ultra – alat scalping ATR

Ultra – alat scalping ATR

8765
0
Share

Bisa digunakake ing wektu pigura nanging dianggo utamané uga ing denah M1-M15, nggawe sampurna kanggo scalping. Nuduhake ukuran pip, ATR / poros, Level MA, RSI lan panyebaran tandha ing sak panggonan, nggawe sinyal gampang kanggo tindakake.

Ukuran MK

Setelan: Ukuran Level Zero Shift.

Iki ukuran prasaja. tengah (tingkat nul) diseleh ing tengah awak saka lilin tenan. Iki bisa diatur supaya sampeyan bisa mbedakake kuwalikan saka pullbacks.

Aturan jempol: Trend iku munggah nalika rega ndhuwur Level Zero, gaya iku mudhun nalika rega ngisor.

ATR / pivots

Setelan: mode(Standard,Fibonacci), periode (Ana ing Bars M5), garis – Gaya, warna, Jembar.

Ana sawetara math konco siji iki. Bobot rata-rata saka nomer milih saka M5 bar (kanggo mbukak / close / dhuwur / kurang rega)

kanggo(int i = 1;i<N_Bars;i ++)

{

= mod(pindho)(N_Bars-i);

mod * =(pindho)(iVolume(NULL,inpTimeFrame,PivotBar + i));

xOpen + = mod * iOpen(NULL,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xClose + = v * iClose(NULL,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xHigh + = mod * iHigh(NULL,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xLow + = mod * iLow(NULL,inpTimeFrame,PivotBar + i);

div v = +;

}

Range wis diatur karo ATR saka sawetara iki,

pindho xATR = iHigh(NULL,ATRTimeFrame,iHighest(NULL,ATRTimeFrame,MODE_HIGH,5*N_Bars,0)) iLow(NULL,ATRTimeFrame,iLowest(NULL,ATRTimeFrame,MODE_LOW,5*N_Bars,0));

pindho xRange =(xHigh-xLow)+xATR;

lan kabeh iki digunakake kanggo ngetung tingkat poros.

Amarga sing tingkat iki bakal dinamis, gumantung ing Nilai ATR, supaya Periode milih ndadekake prabédan amba punika. Ing ngisor nomer tingkat sing luwih dinamis (padha bakal nggedhekake lan kontrak). Kanggo dagang Periode intraday / scalping 12 – 288 cukup (1-24 jam).

Aturan jempol kaya pribadi poros liyane.

Level MA

Setelan: periode, cara, rega Terapan, dawa, Line Werna / Gaya / Jembar.

Iki line tambahan sing nuduhake rega paling anyar Ngalih Rata-rata saka milih wektu-pigura. Yen tingkat punika “njaba” rata-rata baris wis digambar ing ndhuwur / ngisor rata-rata ing (maneh lan luwih kenthel). Nganggo EMA(16) saka rega khas ing H1, sing nuduhake gaya cantik uga.

Aturan jempol: gaya iku munggah banjur rega ndhuwur tingkat MA, gaya iku mudhun nalika rega ngisor.

Indikator RSI

Setelan: periode

siji iki uga koyone bingung ing kawitan. (luwih kaya looking ing RSI saka sisih, kaya tampilan rencana). Line nuduhake RSI saiki, werna Isi nuduhake rencana Tampilan n bar pungkasan (min / max Nilai) (n padha wektu RSI).

Aturan jempol: RSI > 50 gaya iku munggah, RSI < 50 gaya iku mudhun. Uga nalika tren miring ing Isi werna nyenyet watara 50.

nyebar Lansiran

Setelan: aspek, warna.

Setel rasio panyebaran lan ATR kanggo pemicu tandha. Nalika iku micu ngganti werna saka Bid / Takon line, lan sawetara garis ukuran kanggo tarik manungsa waé. Ngaktifake mode debug kanggo nuduhake sawetara nomer internal, uga nyebar, ATR lan aspek% kanggo mbantu nyetel level iki.

MT4 pratondho – Download Instructions

Ultra – ATR alat scalping punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Ultra – ATR alat scalping nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Ultra – ATR scalping tool.mq4?

  • download Ultra – ATR scalping tool.mq4
  • nyalin Ultra – ATR scalping tool.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Ultra – ATR scalping tool.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • indikator Ultra – ATR scalping tool.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Ultra – ATR scalping tool.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Ultra – alat scalping ATR
Share
artikel sadurungesinyal Lilin
artikel Nextporos Star

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply