Value Chart

Value Chart

13654
0
Share

Nempatno ing Nilai saka pasar dhateng rata ing sembarang wektu pigura.

The Value Chart bisa diterangake minangka DeTrended osilator kang luwih utawa ngisor nilai ing Value Grafik sing liyane kamungkinan iku kanggo mbalikke arah.

Boten kados pratondho Value Chart liyane sing bisa nemokake ana wis mesthi wis siji masalah ageng karo lan sing ana sing tenan ndhaftaraké terminal dening mbusak lan nggawe ALL Bars Value Chart ing Saben Obah. Indikator iki ora duwe masalah sing supaya ora tax Terminal.This Panjenengan nganyari Indikator mung Bars Chart Value sing wis diganti. Dadi sing bebas sijine iku ing macem-macem denah.

fitur tambahan:

  1. Luwes Value Chart Bar lan Wick Warna, Garis lan Wick Jembar, Luwes area overbought lan oversold lan werna, Dibangun ing Lansiran lan tingkat tandha.
  2. Diantara nemu apa-apa liya kaya iki lan paling apik kabeh aku menehi iku adoh.
  3. Indikator iki dianggo ing sembarang dawa standar.
  4. Indikator iki ora dirancang kanggo perdagangan piyambak ing kasunyatan kerjane gedhe minangka penambah strategi ana. Contone nggunakake rata Value karo Zero Lag stokastik pesawat kanggo 5,3,3. Yen sampeyan ora duwe Zero Lag stokastik sampeyan bisa nggunakake stokastik standar nyetel kanggo 3,3,5. nalika stokastik nglewati ndhuwur 80 tingkat lan Value rata iku antarane 8 lan 10 nimbang sell utawa yen stokastik wis nyebrang ngisor 20 lan tumuju munggah lan Value Chart punika antarane -8 lan -10 banjur nimbang tuku. Aku perdagangan 60s opsi binar karo strategi iki lan kerjane gedhe.

paramèter input:

  • extern int NumBars = 5;
  • werna extern Bullish_Color = LimeGreen;
  • extern werna Bearish_Color = Red;
  • extern werna Actual_Color = Kuning;
  • extern senar Note0 =”**** VC Bar Jembar ****”;
  • extern int Wick = 2; * Ambane saka VC Candle Wick
  • extern int Body = 6; * Ambane ing badan VC Candle
  • extern senar Note1 =”**** OB / OS Tataran ****”;
  • extern int OBHigh_Upper = 12; * Top Area overbought
  • extern int OBHigh_Lower = 8; * Ngisor Area overbought
  • extern int OSLow_Upper = -8; * Top Area OverSold
  • extern int OSLow_Lower = -12; * Ngisor Area OverSold
  • extern senar Note2 =”**** OB / Werna OS Level ****”;
  • werna extern OBHigh_Color = C'255,164,177′; * Overbought Warna Area
  • werna extern Normal_Color = C'5,116,5′; * Normal Warna Area
  • werna extern OSLow_Color = C'255,164,177′; * OverSold Warna Area
  • extern senar Note3 =”**** Setelan Lansiran ****”;
  • extern useAlerts bool = palsu;
  • extern int = 4 NumLevels;
  • extern int level1 = 10;
  • extern int level2 = -10;
  • extern int level3 = 11;
  • extern int = -11 level4;
  • Level5 extern int = 10;
  • extern int level6 = -10;

Rekomendasi:

Strategy cepet:

Gunakake Keltner Channel karo setelan gawan

stokastik 5,3,3 (Lowongan Zero Lagg)

Deluxe Edition Value Chart (Setelan Default)

MT4 pratondho – Download Instructions

Value Chart punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Value Chart nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal Value Chart.mq4?

  • Download Value Chart.mq4
  • Nyalin Value Chart.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing Value Chart.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator Value Chart.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak Value Chart.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

XM-no-simpenan-bonus
MT4 pratondho Download ngisor iki:

Value Chart

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply