XMA – Indikator

XMA – Indikator

1751
0
Share

This Moving Average indicator has digital filter to detect trend and flat states of the market.

One can see at the image above that XMA located above and below the price and by changing its movement it draws the separation line. When flat movement it does not have this behaviour.

Trade signals:

  • Open position when the bar close price is above or below the indicator line with its tilted position.
  • Close position when the indicator line crossovers the close price or close price has the opposite direction in the horizontal position of the indicator line.

paramèter input:

  • periode – Indicator period
  • Porog – Indicator threshold (in pips)
  • Metod – Averaging method 0=Simple 1=Exponential 2=Smoothed 3=Linear weighted
  • PriseAveraging price 0=Close 1=Open 2=High 3=Low 4=Median 5=Typical 6=Weighted

MT4 pratondho – Download Instructions

XMA – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

XMA – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install XMA – indicator.mq4?

  • Download XMA – indicator.mq4
  • Copy XMA – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on XMA – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator XMA – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove XMA – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

XMA – Indikator

Share
artikel sadurungeLIKE - Indikator
artikel NextKDJ - Indikator

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply