Shkrimet e fundit

Vë klasik 3 EMA sinjal crossover onto afatit tuaj të preferuar. 3 EMA Crossover Treguesi. MaPeriod1 must be smaller than MaPeriod2 and MaPeriod2 must be...

A good buy-sell indicator that can be used on any time frame. This indicator shows good signals based on modified MA. You can use this...

Bazuar në shkrimet e Welles Wilder, ky indeks paqëndrueshmëria ndihmon të vënë idetë e tij në praktikë. Wilder's Volatility System Wilder’s Volatility System, developed by and named...

Put all your trends for multiple timeframes in a single panel. Declutter and gain focus. This is a graphical indicator based on slope-direction-trend indicator that...

Komplote indekset e të gjitha monedhat kryesore, duke treguar në një forcë të vetme shikim dhe drejtimin e secilit prej diploma për të identifikuar mundësitë tregtare. The Indexes_v7L indicator calculates...

A Bollinger band variant that offers more flexibility and accuracy. In essence, this is an advanced version of the Bollinger Bands Specifically, in this indicator I...

Designed to automatically plot Fibonacci levels on charts in real time based upon the zig zag values. This indicator is designed to draw a Fibonacci...

Ky tregues përmban një algoritëm zbutjen e cila ndihmon në identifikimin e modeleve variacion çmim që ju mund të ndryshe të humbasë. The operation of the indicator requires the files PriceSeries.mqh...

Një variant MACD që tregon dy prirje dhe vrull për një instrument të caktuar. Tipu MACD është një nga treguesit e njohura në tregun. It is...

Pikat kryesore të dyja pikat e mëdha dhe të vogla ritëm, e madhe për tregtimin e varg dhe marrjen në trendet e hershme. This indicator helps to determine swing point highs and...