ultra – mjet ATR Scalping

ultra – mjet ATR Scalping

25051
1
SHARE

Dobishme në ndonjë afat kohor, por të dizajnuara të vërtetë për Scalping, ndryshon ngjyrën për të treguar pozicionet më të mira për hyrje në kohë reale.

komponentet kryesore janë në shkallë veza, ATR / boshti, niveli MA, RSI, dhe vigjilent përhapur. Mund të përdoret në çdo afat kohor, por pasi që kjo është bërë për Scalping është e rregulluar disi për M1-M15.

Scale pips

Cilësimet: Scale Zero Niveli Shift.

Kjo është shkallë e thjeshtë. mes (niveli zero) është vendosur në mes të trupit të qiri zgjedhur. Kjo mund të rregullohet në mënyrë që ju mund të dallojnë ndryshim nga pullbacks.

Rregull e pranoj është: Trendi është kur çmimi është mbi zero Nivelin, trend është poshtë, kur çmimi është nën.

ATR / pivots

Cilësimet: mënyrë(standard,fibonacci), periudhë (Nr i M5 Bare), Lines – stil, Ngjyrë, gjerësi.

Ka disa math prapa ky. mesatare e ponderuar e numrit të zgjedhur të bare M5 (për të ngushtë / të lartë / çmim të hapur / të ulët)

për(int i = 1;unë<N_Bars;i ++)

{

= MM(dyshe)(N_Bars-i);

mod * =(dyshe)(iVolume(I PAVLEFSHËM,inpTimeFrame,PivotBar + i));

xOpen + = mod * iOpen(I PAVLEFSHËM,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xClose + = v * iClose(I PAVLEFSHËM,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xHigh + = mod * iHigh(I PAVLEFSHËM,inpTimeFrame,PivotBar + i);

xLow + = mod * iLow(I PAVLEFSHËM,inpTimeFrame,PivotBar + i);

div v = +;

}

Varg është e rregulluar me ATR nga ky varg,

dyshe xATR = iHigh(I PAVLEFSHËM,ATRTimeFrame,iHighest(I PAVLEFSHËM,ATRTimeFrame,MODE_HIGH,5*N_Bars,0))

-iLow(I PAVLEFSHËM,ATRTimeFrame,iLowest(I PAVLEFSHËM,ATRTimeFrame,MODE_LOW,5*N_Bars,0));

xRange dyshe =(xHigh-xLow)+xATR;

dhe të gjitha këto janë përdorur për të llogaritur nivelet strumbullar.

Për shkak të kësaj këto nivele do të jetë dinamik, në varësi të vlerës ATR, kështu Periudha zgjedhur bën dallim të madh këtu. Numri më i ulët nivelet më dinamike (ata do të zgjerohet dhe të kontratës). Për tregtare intraday / Periudha Scalping 12 – 288 është e arsyeshme (1-24 orë).

Rregull e pranoj vetëm si mjete të tjera strumbullar.

MA Niveli

Cilësimet: periudhë, Metodë, çmimi Aplikuara, Afati, Line Color / Style / Gjerësia.

Kjo është linjë shtesë që tregon çmimin e fundit të lëviz mesatare nga një të zgjedhur kohore. Nëse niveli është “jashtë” skemën e linjës është tërhequr në krye / e poshtme të tabelës (gjatë dhe të trashë). I përdorin EMA(16) i çmimit tipike në H1, që tregon prirje mjaft mirë.

Rregull e pranoj: trend është up, atëherë çmimi është mbi nivelin MA, trend është poshtë, kur çmimi është nën.

treguesi RSI

Cilësimet: periudhë

Kjo mund të duket konfuz në fillim. (kjo është më shumë si duke kërkuar në RSI nga ana e, si një pamje plan). Line tregon RSI tanishme, Ngjyra e mbushur tregon pamje planin e bare të fundit n (min / Vlera max) (n është e njëjtë me periudhën RSI).

Rregull e pranoj: RSI > 50 trend është up, RSI < 50 trend është poshtë. Gjithashtu kur trending anash ngjyra mbushur është shtrënguar rreth 50.

Përhapjen Alert

Cilësimet: Raport, Ngjyrë.

Set raportin e përhapjen dhe ATR për të shkaktuar alarm. Kur është shkaktuar ajo ndryshon ngjyrën e ofertës / Pyetni linjë, dhe disa linja shkallë të tërhiqja vëmendjen tuaj. Aktivizo modalitetin debug për të treguar disa numra të brendshme, u përhap edhe, ATR dhe raporti% për t'ju ndihmuar të rregulluar këtë nivel.

Treguesit MT4 – Shkarko Udhëzime

ultra – ATR mjet Scalping është një Metatrader 4 (MT4) tregues dhe thelbi i treguesit Forex është për të transformuar të dhënat e akumuluar historisë.

ultra – ATR mjet Scalping siguron një mundësi për të zbuluar veçoritë e ndryshme dhe modelet në dinamikën e çmimeve të cilat janë të padukshme për syrin e lirë.

Bazuar në këtë informacion, tregtarët mund të supozojmë lëvizje të mëtejshme të çmimeve dhe për të përshtatur strategjinë e tyre në përputhje me rrethanat.

Si për të instaluar Ultra – ATR Scalping tool.mq4?

 • Shkarko Ultra – ATR Scalping tool.mq4
 • Kopjo Ultra – ATR Scalping tool.mq4 për Metatrader dosjen tuaj / Ekspertët / treguesit /
 • Filloni ose restart Metatrader Klientin tuaj
 • Zgjidh Chart dhe Afati ku ju doni të testuar treguesin tuaj
 • Kërkim “Treguesit Custom” në Navigator tuaj lihet kryesisht në Metatrader Klientit tuaj
 • Right click mbi Ultra – ATR Scalping tool.mq4
 • Bashkangjit një tabelë
 • Modifikoni cilësimet ose Shtypni OK
 • Treguesi Ultra – ATR Scalping tool.mq4 është në dispozicion në kartelën tuaj

Si për të hequr Ultra – ATR Scalping tool.mq4 nga Metatrader tuaj 4 Tabelë?

 • Zgjidhni Chart ku është Treguesi kandidon në Metatrader Klientit tuaj
 • Right click në Chart
 • “Lista treguesit”
 • Zgjidhni Treguesi dhe fshini

XM-no-depozitë bonus-
Treguesit MT4 Download poshtë:

ultra – mjet ATR Scalping

1 COMMENT

Lini një përgjigje