LATEST ARTICLES

Pikeun maranéhanana anu kawas pamendak dagang Bill Williams ', Indikator ieu nyimpen eta kabeh kana layar pikeun anjeun. indikator AO, AC, sarta Frendy. indikator: The given Information...

Hiji indikator yén plot titik pangsi ayeuna sacara real waktos, tinimbang ngagunakeun data bersejarah, with a choice of pivots and adjustability for all...

Nyadiakeun tingkat Fibonacci otomatis pikeun dinten saméméhna tur minggu saméméhna. The core is to calculate the start and end times of yesterday or last week....

Hiji indikator hébat pikeun maranéhanana ngagunakeun patters candlestick, highlights lilin formasi Doji on wae timescale sacara real waktos. Doji detektor lilin histogram kalawan waspada &...

Trend indikator kakuatan pikeun sakabéh pigura waktos. Akselerasi / Deceleration Indikator (AC) akselerasi ukuran na deceleration tina gaya nyetir ayeuna. This indicator will change direction before...

Nyimpen parabot anyar dina fingertips anjeun pikeun ngaktipkeun gampang, dagang langkung akurat. inpo nu disayagikeun: Button to change the timeframe, or to put it in auto mode. Button + jeung - to...

Migunakeun ogé nyaho indikator tapi tempat eta dina jandela sperate pikeun kajelasan maksimum dina sagala pigura waktos. This indicator displays the color of the...

A nyokot béda rata-rata pindah, Indikator ieu avoids masalah redraw sahingga leuwih akurat keur dagang trend. The Hodrick Prescott Filter (HPF)...

Ngagunakeun gagasan balik indikator Ichimoku tapi lumaku ka nilai RSI jeung plot dina jandela misah. Accurate identifier of momentum and...

Hiji indikator trend alus cocog pikeun timeframe wae. gambaran: Lagrange's interpolation polynomial is used for the determination of the function on the basis of the given...