4 sesi

4 sesi

7667
0
ngabagikeun

gambaran:

4Sessions v2.3

nempokeun 4 sessions: Pacific, Asian, European, American.setélan:

  • Winter=2 (UTC+2=EET)
  • Summer=3 (UTC+3=EET)

The difference between the mt server’s timezone and UTC. By default the mt server’s timezone is EET (UTC+2=EET (winter), UTC+3=EET (summer). You’ll have to change the settings depending on your broker’s time. E.g. if it’s CET you’ll have to set:

  • Winter=1 (UTC+1=CET)
  • Summer=2 (UTC+2=CET)

The indicator automatically adjusts itself for DST.


AsiaDesc =Asia”; Session name
AsiaColor = Aqua; Session color
AsiaOpen = “00:00”; Session open time(UTC timezone)
AsiaClose = “09:00”; Session close time(UTC timezone)

MT4 Indikator – Undeur Parentah

4 Sessions is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

4 Sessions provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install 4 Sessions.mq4?

  • download 4 Sessions.mq4
  • Nyalin 4 Sessions.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Katuhu klik 4 Sessions.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • indikator 4 Sessions.mq4 is available on your Chart

Kumaha carana miceun 4 Sessions.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

ngabagikeun
artikel saméméhnaMac D
artikel Nextpikeun B

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply