Convergent Divergent Range Volatility

Convergent Divergent Range Volatility

1191
0
ngabagikeun

The CDRVolatility indicator can be used as a guide for setting the S/L, T/P and T/S. Within the chosen time window, for a net positive price gain, this indicator displays the largest upswing (convergent signal) and the largest downswing (divergent signal). For a net negative price change, the largest downswing becomes the convergent signal and the largest upswing is the divergent signal.

Trading performance improves as the convergent and divergent curves spread apart. The divergent signal provides a lower limit for the Stop Loss (in pips). The convergent signal provides a guide to the Take Profit level and the overall range volatility.

The user can choose the window size, the threshold (pips) for price movement (open to close across the window) and the period for averaging the indicator.
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Convergent Divergent Range Volatility is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Convergent Divergent Range Volatility provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Convergent Divergent Range Volatility.mq4?

  • Download Convergent Divergent Range Volatility.mq4
  • Copy Convergent Divergent Range Volatility.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Convergent Divergent Range Volatility.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Convergent Divergent Range Volatility.mq4 is available on your Chart

How to remove Convergent Divergent Range Volatility.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
Convergent Divergent Range Volatility

ngabagikeun
artikel saméméhnaMA Triple Median
artikel NextAtrRange

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply