The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4

The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4

5227
0
ngabagikeun

Plots indices of all major currencies, showing at a single glance strength and direction of each of the majors to identify trading opportunities.

The Indexes_v7L indicator calculates the indices of 8 major currencies. All 8 indices will be displayed in one window. It is possible to enable the automatic detection of the currency pair when attaching to a chart, and the output of the corresponding indices. Calculation of CCI, RSI, moméntum, MACD jeung stokastik based on the currency indices, and also application of Moving Averages. The indicator displays the increase/decrease in the price of the currency as a percentage of some initial value set as 100% relative to the currency basket. The undeniable advantage of the indicator is the ability to see the entire market at once without switching charts.

All versions of the indicators require only 7 currency pairs: AUDUSD, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCAD, USDCHF, USDJPY.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4 nyaéta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4 nyadiakeun pikeun kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities jeung pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4.mq4?

  • Download The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4.mq4
  • Copy The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

The currency indices indicator – indikator pikeun MetaTrader 4

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply