iClock Mod1

iClock Mod1

4635
0
ngabagikeun

The indicator is a second-by-second candle timer not dependent on incoming ticks.

The indicator has three functions:

The indicator will count-down the remaining candle time.
At the open of a new candle the indicator has option to fire alert.
If a candle open is late the indicator will count-up the late time until a candle is opened.
Scalpers and short term traders require greater precision and attention with regards timing of opening and closing positions. Candle Timers assist these objectives.

Added to original code:

Convereted from MetaTrader 5 to MetaTrader 4.
New candle alert.
Label alert mode color. Off(green), On(pink), Sound only(blue)
Font bold option.
Tested on Broker Server times GMT +0, +1, +2 jeung -5;
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

iClock Mod1 is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

iClock Mod1 provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha masang iClock Mod1.mq4?

  • Ngundeur iClock Mod1.mq4
  • Nyalin iClock Mod1.mq4 ka to Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina iClock Mod1.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator iClock Mod1.mq4 geus sadia dina Bagan Anjeun

Kumaha nyabut iClock Mod1.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
iClock Mod1

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply