MA Lock

MA Lock

3295
1
ngabagikeun

This indicator will help define MA (Moving Average) for one specified timeframe only.

When timeframe changes, this indicator automatically adjusts its setting to new timeframe if possible. The idea isI just want to see how MA(8) from H1 when I am currently on M15orI just want to see how MA(100) from M15 when I am currently on H4” .
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

MA Lock is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

MA Lock provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install MA Lock.mq4?

  • Download MA Lock.mq4
  • Copy MA Lock.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on MA Lock.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator MA Lock.mq4 is available on your Chart

How to remove MA Lock.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
MA Lock

ngabagikeun
artikel saméméhnaRealValue
artikel NextAlpha Trend Spotter PA Free

1 COMMENT

Leave a reply