PairsIndex

PairsIndex

1114
0
ngabagikeun

PairsIndex indicator shows the price index of 7 currencies dealing with 7 currency pairs, generating the index of the 7 x 7 = 49 currency pairs.

In addition, PairsIndex indicator also presents the trend that occurred in each time frame, based on calculations of the MACD indicator. Also, it gives suggestions to BUY or SELL or WAIT which are calculated based on the Moving Average, CCI and OSMA.
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

PairsIndex is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

PairsIndex provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install PairsIndex.mq4?

  • Download PairsIndex.mq4
  • Copy PairsIndex.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on PairsIndex.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator PairsIndex.mq4 is available on your Chart

How to remove PairsIndex.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
PairsIndex

ngabagikeun
artikel saméméhnaPrimeLevelsBlack
artikel NextLinear Momentum

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply